Sanja Zarić: Zdravo telo – zdrav biznis

SNIMAK webinar možete pogledati na našem Youtube kanalu:

https://youtu.be/J4UYw-jI-ko?si=4JRNr7IlVizmoICA

Proverite opis ispod snimka, Sanje je pripremila poklon!

Istina je da srećan čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu.

Ono što radiš i biraš svaki dan, tvoje navike, stil života i misli u koje veruješ, jedini su kreatori tvog fizičkog izgleda, funkcionalnosti tela i na kraju tvog zdravlja.

Jedna od najvećih istina koju danas poznajemo, jeste da se i zdravlje i zgodno telo grade, one nikome ne padaju sa neba.

Čak i da smo rođeni sa dobrom genetskom predispozicijom, ona je samo početna tačka koja može da se ispolji na stotine različitih načina – upravo pod uticajem onoga što mi svaki dan radimo.

Naši potencijali su jedno, ali su akcije one koje dovode do željenih ili pak neželjenih rezultata.

Blog zene vezbaju osnazene 1

Zabluda je da za veliki uspeh treba velika akcija. Ne znam da li ste znali, malim koracima se najbrže dolazi do velikog uspeha.

I tako, značajna promena stila života, može da se napravi kroz sasvim male, marginalne promene u dnevnim rutinama, koje vremenom, efektom nakupljanja dovode do vidno boljeg životnog stila.

Na primer, to je kada uvedemo “samo” čašu vode odmah po ustajanju, ili kada počnemo da koristimo stepenice umesto lifta, ili kada naučimo svesno i sporije da jedemo.

To su akcije za koje nam ne treba niti više vremena, niti veština, niti novca, što su navodno naše glavne prepreke za postizanje fitness i zdravstvenih ciljeva, a efekti tih marginalnih promena su neverovatni!

Blog zene vezbaju osnazene2

I sve mi to znamo u teoriji.

Pravo pitanje je: koliko nešto zaista radimo? Jedno znati, a drugo napraviti iskustvo.

Vi ste dužni da nešto u svom životu promenite, ako istim niste zadovoljni.

Mnogo je praktičnih načina da u promenu krenete već danas!
Ono što nikako ne savetujem je da idete na princip sve ili ništa. Sve menjam odjednom! Od ponedeljka.
Ne ide to tako.

Ti si sebi projekat za ceo život I nema potrebe da pregoriš za 3 meseca I opet se vratiš gde si sada. Samo polako, ali sigurno napred. Samo kreni.

Blog zene vezbaju osnazene

Ono što jeste naša univerzalna istina da smo mi iskonski rođeni da želimo dobro za sebe, ali smo naučeni da sebi ne verujemo.

I zato danas, za promenu, nemoj verovati meni, nego probaj!

Ja sam tu da te putem svojih edukacija motivišem i da ti otvorim mnoge nove puteve šta je za tebe sve moguće! Iskustvo moraš da praviš TI.

Autorka, naša osnaŽenaSanja Zarić
Hvala.

Više o narednim događajima na stranici Događaji.