O platformi

Platforma “OsnaŽene” predstavlja mesto koje okuplja žene koje su se odvažile da krenu preduzetničkim putem, da budu hrabre i odvažne, da vode svoj biznis i budu dovoljno jake i istrajne da koračaju putem svog uspeha.

Osnazene o platformi indira

Ideja o platformi OsnaŽene nastala je tokom StartUp akademije ‘’Osnažena, ona može sve’’, koja je realizovana pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam AP Vojvodine. Na ovoj StartUp akademiji učestvovalo je više od 300 žena, koje su po završenoj akademiji iskazale želju da ostanu povezane, u kontaktu, na jednom mestu, kako bi se dobra energija i podrška među ženama u biznisu razvijala i širila.

Dr Indira Popadić, koja je bila predavač i osnovna pokretačka snaga StartUp akademije ‘’Osnažena, ona može sve’’, nakon odlično realizovane  akademije, došla je na ideju o pokretanju prve digitalne platforme, kao mesta koje će okupiti sve žene u Srbiji i regionu koje planiraju, pokreću ili već imaju razvijene svoje biznise.

Viši cilj Prve digitalne platforme ženskog biznisa nije samo prosperitet žena preduzetnica, već i stvaranje pozitivnih promena u celokupnom regionu. Platforma teži da podrži žene u ostvarivanju njihovog punog potencijala, osnažeći ih da postignu uspeh u poslovnom svetu, ali i da budu aktivne u društvu i doprinesu zajednici.

Misija platforme je saradnja bez granica i predrasuda, te promovisanje jednakosti, inkluzivnosti i saradnje među ženama preduzetnicama iz različitih zemalja regiona. Cilj je stvoriti jedinstvenu i povezanu zajednicu koja može deliti znanje, iskustva i resurse, te podržavati jedna drugu na putu ka uspehu.

Kroz sinergiju i zajedničko delovanje, platforma teži da unapredi ekonomski rast, podstakne inovacije, stvori nova radna mesta i doprinese boljem životu žena i celokupne zajednice. Cilj je da se ostvari celovit napredak regiona, gde žene imaju prilike da se razvijaju, ostvare svoje ambicije i doprinesu društvenom i ekonomskom blagostanju.

 

Benefiti PRVE DIGITALNE PLATFORME U REGIONU

Povezivanje

OsnaŽene bez predrasuda!

Putem naše jedistvene platfome možete stupiti u kontakt sa drugim preduzetnicama iz celog regiona i pronaći način kako da zajedno unapredite poslovanje. Razmenite ideje, predstavite sebe i svoje proizvode.

Edukacija

OsnaŽene u svesti i stavu!

Na vašem putu do uspeha, imaćete pristup širokom spektru edukacija, uključujući onlajn kurseve, vebinare, radionice i mnoge druge važne resurse. Kroz naš edukativni program Biznis Akademije OsnaŽene vaš posao će dobiti sasvim novi pravac kretanja.

Podrška

OsnaŽene bez granica!

Digitalna platforma je više od direktorijuma. Verujemo u snagu zajednice i težimo da stvorimo platformu gde žene mogu da se povežu, uče i rastu zajedno. Na platformi imate priliku da direktno podržite žene preduzetnice i kupujete  proizvode i usluge, jedna od druge.

Misija i vizija

MISIJA OsnaŽene platforme je osnaživanje i podrška ženama preduzetnicama u njihovim malim i velikim biznis poduhvatima. Verujemo u snagu zajednice i težimo da stvorimo platformu gde žene mogu da se povežu, međusobno se poštuju, uče i rastu zajedno. Naš direktorijum sadrži profile inspirativnih ženskih biznisa, pružajući prostor za predstavljanje njihovih proizvoda i usluga široj publici.

Posvećeni smo promovisanju različitosti i inkluzije, bez predrasuda i granica, a naš direktorijum obuhvata biznise iz različitih industrija i pozadina. Naglašavajući jedinstvene priče i putovanja ovih žena, cilj nam je da inspirišemo druge da slede svoje strasti i ostvare svoje snove.

Naša VIZIJA je 5 000 OsnaŽenih Žena  do kraja 2023. godine. Verujemo da kada se žene podržavaju međusobno, mogu da se dogode neverovatne stvari. Posvećeni smo stvaranju zajednice saradnje i međusobne podrške, gde žene mogu da dele svoje znanje, resurse i iskustva jedna sa drugima. Naš cilj je da stvorimo podržavajući i inkluzivni prostor za žene preduzetnice, i da im pomognemo da napreduju u svom biznisu i životu.
Pridružite nam se na ovoj misiji osnaživanja žena preduzetnica i izgradnje pravednijeg i inkluzivnijeg sveta.

Naš tim

dr Indira Popadić

Founder & CEO

dr Dragana Djermanovic

President & CEO

Bojana Možina

Strategic Advisor

Jadranka Maletin

General manager

Olivera Perišić

HR manager

Nataša Botić

Advokat – pravni konsultant OsnaŽenih

Aleksandra Đurović

Finance manager

Natalija Knežević Ivanović

General manager 

Jelena Galetić Stanković

Web administrator

Pridruži se našem timu?