O platformi

Platforma “OsnaŽene” predstavlja mesto koje okuplja žene koje su se odvažile da krenu preduzetničkim putem, da budu hrabre i odvažne, da vode svoj biznis i budu dovoljno jake i istrajne da koračaju putem svog uspeha.

Osnazene o platformi indira

Ideja o platformi OsnaŽene nastala je tokom StartUp akademije ‘’Osnažena, ona može sve’’, koja je realizovana pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam AP Vojvodine. Na ovoj StartUp akademiji učestvovalo je više od 300 žena, koje su po završenoj akademiji iskazale želju da ostanu povezane, u kontaktu, na jednom mestu, kako bi se dobra energija i podrška među ženama u biznisu razvijala i širila.

Dr Indira Popadić, koja je bila predavač i osnovna pokretačka snaga StartUp akademije ‘’Osnažena, ona može sve’’, nakon odlično realizovane  akademije, došla je na ideju o pokretanju prve digitalne platforme, kao mesta koje će okupiti sve žene u Srbiji i regionu koje planiraju, pokreću ili već imaju razvijene svoje biznise.

Viši cilj Prve digitalne platforme ženskog biznisa nije samo prosperitet žena preduzetnica, već i stvaranje pozitivnih promena u celokupnom regionu. Platforma teži da podrži žene u ostvarivanju njihovog punog potencijala, osnažeći ih da postignu uspeh u poslovnom svetu, ali i da budu aktivne u društvu i doprinesu zajednici.

Misija platforme je saradnja bez granica i predrasuda, te promovisanje jednakosti, inkluzivnosti i saradnje među ženama preduzetnicama iz različitih zemalja regiona. Cilj je stvoriti jedinstvenu i povezanu zajednicu koja može deliti znanje, iskustva i resurse, te podržavati jedna drugu na putu ka uspehu.

Kroz sinergiju i zajedničko delovanje, platforma teži da unapredi ekonomski rast, podstakne inovacije, stvori nova radna mesta i doprinese boljem životu žena i celokupne zajednice. Cilj je da se ostvari celovit napredak regiona, gde žene imaju prilike da se razvijaju, ostvare svoje ambicije i doprinesu društvenom i ekonomskom blagostanju.

 

Benefiti PRVE DIGITALNE PLATFORME U REGIONU

Povezivanje

OsnaŽene bez predrasuda!

Putem naše jedistvene platfome možete stupiti u kontakt sa drugim preduzetnicama iz celog regiona i pronaći način kako da zajedno unapredite poslovanje. Razmenite ideje, predstavite sebe i svoje proizvode.

Edukacija

OsnaŽene u svesti i stavu!

Na vašem putu do uspeha, imaćete pristup širokom spektru edukacija, uključujući onlajn kurseve, vebinare, radionice i mnoge druge važne resurse. Kroz naš edukativni program Biznis Akademije OsnaŽene vaš posao će dobiti sasvim novi pravac kretanja.

Podrška

OsnaŽene bez granica!

Digitalna platforma je više od direktorijuma. Verujemo u snagu zajednice i težimo da stvorimo platformu gde žene mogu da se povežu, uče i rastu zajedno. Na platformi imate priliku da direktno podržite žene preduzetnice i kupujete  proizvode i usluge, jedna od druge.

Misija i vizija

MISIJA OsnaŽene platforme je osnaživanje i podrška ženama preduzetnicama u njihovim malim i velikim biznis poduhvatima. Verujemo u snagu zajednice i težimo da stvorimo platformu gde žene mogu da se povežu, međusobno se poštuju, uče i rastu zajedno. Naš direktorijum sadrži profile inspirativnih ženskih biznisa, pružajući prostor za predstavljanje njihovih proizvoda i usluga široj publici.

Posvećeni smo promovisanju različitosti i inkluzije, bez predrasuda i granica, a naš direktorijum obuhvata biznise iz različitih industrija i pozadina. Naglašavajući jedinstvene priče i putovanja ovih žena, cilj nam je da inspirišemo druge da slede svoje strasti i ostvare svoje snove.

Naša VIZIJA je 5 000 OsnaŽenih Žena  do kraja 2023. godine. Verujemo da kada se žene podržavaju međusobno, mogu da se dogode neverovatne stvari. Posvećeni smo stvaranju zajednice saradnje i međusobne podrške, gde žene mogu da dele svoje znanje, resurse i iskustva jedna sa drugima. Naš cilj je da stvorimo podržavajući i inkluzivni prostor za žene preduzetnice, i da im pomognemo da napreduju u svom biznisu i životu.
Pridružite nam se na ovoj misiji osnaživanja žena preduzetnica i izgradnje pravednijeg i inkluzivnijeg sveta.

Naš tim

dr Indira Popadić

Founder & CEO

dr Dragana Djermanovic

President & CEO

Bojana Možina

Strategic Advisor

Jadranka Maletin

General manager

Olivera Radovanović

Project Manager

Olivera Perišić

HR manager

Branka Karać

Administration Manager

Biljana Manić

Project Manager

Mia Rodić

Finance manager

Pridruži se našem timu?