PROTOKOL

Objavljivanje na profilima na društvenim mrežama koji pripadaju Platformi, blogu, na newsletteru od strane Članica i prisustvo na besplatnim meetup-ovima (online i offline)

Benefiti

Članica ovim dobija reklamu koja omogućava da njena ponuda bude vidljivija.

Može da se deli linkove do svog sajta ili društvenih mreža čime ostvarujemo cilj naše Platforme, a  to je umrežavanje i širenje sopstvenog tržišta.

Članice osnažene

Članica Platforme www.osnazene.com uplatom godišnje članarine stiče pravo da:

Coffe 1

Fotografije, ukoliko dostavlja Članica, neophono je da bude naveden izvor: stock site ili autor.

Od Članice se očekuje da je tekst autorski i administrativni tim Platforme zadržava pravo da potpiše Članicu kao autora teksta, time se Platforma ograđuje od eventualnih kršenja autorskih prava.

Coffe 1

Administrativni tim Platforme će da ove postove da postavi na profile na društvenim mrežama koji pripadaju Platformi,  bez naknade, ali zadržava pravo da pre objavljivanje iskomunicira pismenim putem, preko maila, ukoliko post ne zadovoljava standarde i vrednosti koje Platforma zagovara.

Isto tako sve objave treba da budu u duhu saradnje između Članice i Platforme.

*Ove objave će biti objavljene kao Predstavljanje, a ukoliko je potrebno da se objava iskreira iz dostavljenog sirovog materijala, primenjuje se Cenovnik

*Ovo ne uključuje Posebne ponude koje organizujemo pred velike praznike i za koje nudimo.

Coffe 1

Za ovu uslugu možete da nam pišete na office@osnazene.com

Prednost slanja newslettera sa vašoj ponudom je da subscriberi newslettera Platforme (trenutno imamo 1000 subscribera) direktno u svoj inbox dobijaju vašu ponudu.

Predlog je da iskoristite to mogućnost u toku svojih prodajnih kampanja.

Coffe 1

Organizacija besplatnog webinara ili radionice podrazumeva da vam Platforma obezbedi:

Za organizuaciju ovakvog događaja potrebno je da se prvo javite na mail office@osnazene.com, da bi smo zajedničkim snagama utvrdili da li se cela idea podudara sa vrednostima i pravilima Platforme.

Coffe 1

Jednom mesečno poziv za besplatni webinar u oragnizaciji Tima Platforme, na razne teme: mindset, biznis, prodaja, marketing, društvene mreže…

Sve informacije o održavanju webinara delimo pravovremeno na našim društvenim mrežama i newsletteru.  

Coffe 1

Sve informacije o održavanju susreta delimo pravovremeno na našim društvenim mrežama i newsletteru.  

Coffe (2)

Ukoliko niste Članica Platforme www.osnazene.com, a zainteresovani ste da se priključite, možete to uraditi na linku: https://osnazene.com/napravi-nalog/

VAŽNO: 

Wotermark

Tim OsnaŽenih

www.osnazene.com