Verica Ravanoska SQT

Halo Beauty

Verica Ravanoska

Registrovan biznis

Lokacija: 

Opis

НАЦИОНАЛАН АГЕНТ SQT за Македонију и Србија

Проблеми са кожом чији је главни узрок дисбиоза коже или поремећени микробиом не могу се решити без науке и квалитетне козметике.SQT има одговор за такве проблеме. Регистрован је према стандардима EU-CPNP, UK-SCNP, US-FDA-VCRP стандар и има канадско здравствено одобрење и здравствено одобрење Израела.

Поседује CPSR, COA, MSDS, ISO9001, ISO14001, ISO45001, OHSAS18001 и меѓународни тестови SGS, CMA PONY и CNAS.

Такви индустријски стандарди правно доказују сигурност и ефикасност производа. Ово је први третман који је одобрила FDI за труднице и дојиље.

Ако имате страст и љубав према кожи да помогнете својим клијентима да повећају своје самопоуздање увођењем овог третмана, то ћете и постићи. Ако имате клијенте који желе неинвазивне третмане без крварења и игала, ово је одлична алтернатива.

Верица Раваноска по примарној сруци је високо стручан зубан протетичар која је радила уструци 10 година са високо развиено око за естетику.
Последне 6 године ради у свој Центар за лепоту у Скопљу и једна од први естетичара која од Германију је увела мезотерапију са дермаролер,дерма пен ,хиалурон пен и плазма пен како иновативне неинвазивне третмане.

Нешто што је најновие и револуција у регенеративној козметици је бренд SQT Biomicroneedling кој је прва донела на Балкан и част је што је заступник за Србију и Македонију.