Maja 1200 p

Life Leaf

Maja Rueger

Registrovan biznis

Delatnost: Edukacija, Psiholog

Lokacija: 

Opis

„Sve stečene veštine, znanje i iskustvo pronađu svoje mesto i svrhu. Budite kreativni, kombinujte svoje talente i sposobnosti i stvorite autentičnu celinu. Ništa nije uzaludno!“ – ovo je moja životna filozofija koju univerzalno primenjujem u svom životu.

 

Ja sam doktor medicine sa iskustvom u različitim oblastima: klinički rad i studije, prodaja i marketing; psihoterapeut, psihoterapijski savetnik, life coach i mentor,edukator i supervizor psihodinamskog integrativnog pravca; autor akreditovanih edukacija, vlasnik brojnih sertifikata i licenci sa edukacija koje sam pohađala.

 

Moj život su pomažuće delatnosti u kojima se stalno usavršavam.

 

Kao psihoterapeut i lajf kouč, radim sa pojedincima i grupama, držim edukacije, vebinare, i to najčešće onlajn jer živim u dve zemlje.

 

Moje opredeljenje su pravci psihodinamske orjentacije. Omogućavaju da u radu sa klijentima dođemo do dubina ličnosti i do uzroka problema koji ih dovodi na terapiju ili koučing. Kao što u životu pravim različite kombinacije koristeći svoja raznorodna znanja i iskustvo, tako i integrativni pristup u terapiji i koučingu omogućava da iz različitih pravaca koristim tehnike i alate za dobrobit klijenta. To vam je kao da imate puno polica sa različitim stvarima, i uvek imate šta i odakle da uzmete!

 

Na ličnom radu u okviru simboldrame (jedan pravac u psihoterapiji), oslobodila se moja kreativna strana. Tako su nastala „Vratanca od srca“. Napravljena od drveta, dekorisana ili ne, sa mnogo različitih kombinacija i modela, mogu da budu savršeno personalizovan poklon sa svaku priliku i za svakoga. Ukoliko ste i sami kreativni, možete osmisliti vratanca koja liče na vas i osobu kojoj poklanjate, a moja ekipa i ja ćemo ih napraviti za vas.

 

Svoje znanje i iskustvo iz različitih oblasti sam objedinila i primenjujem ga kroz program koučinga za žene – posebno dizajniran program za žene u osetljivimperiodima života (priprema za začeće, lečenje steriliteta, puerperijum, srednje doba i menopauza).

 

„Srednje doba – putovanje ka unutrašnjoj harmoniji i autentičnosti“ je ciklus radionica namenjen svim ženama od 30+ koje svoje srednje godine žele da pretvore u najispunjeniji i najgenerativniji period života.

 

Ako vam je potrebna psihoterapija, kouč koji je i posebno obučen za rad sa ženama i uz to sa ogromnim medicinskim znanjem koje primenjuje u okviru zdravstvenog koučinga – javite se.

 

Ako želite da usavršavate komunikaciju iz psihodinamskog ugla ili da popravite svoje partnerske odnose – tu su treninzi, edukacije, vebinari iz oblasti asertivnosti, sposobnosti za zrelu ljubav…

 

Ukoliko vam je potreban personalizovani, unikatni, preslatki ručno izrađeni poklon od drveta – tu su vratanca od srca!