Ljubica lončarević

APARTMENTS SOLE RAB

LJUBICA LONČAREVIĆ

Registrovan biznis

Lokacija: 

Opis

Osnivačica sam i vlasnica uspješne agencije za posredovanje u turizmu APARTMENTS SOLE – RAB. Moj posao sam razvila sa velikom željom i voljom da otok Rab i jedinstveno Jadransko more promoviram kao najpoželjniju  destinaciju na Kvarneru koja Vas uvijek iznova oduševi.
30. godina radim u turizmu i naučila sam da sve najbolje što se pojavi na tržištu primenim na svoj posao.
Zahvalna sam neizmjerno da od 2017. od kada radim samostalno, ima toliko puno mogućnosti koje mogu da prezentiram i ponudim.  Moja primarna djelatnost je posredovanje u popunjavanju apartmana, kuća za odmor i ostalih smještajnih kapaciteta.  Kako to zaista nije dovoljno sve zahtjevnijim gostima koji posjećuju naš otok, napravila sam poveznicu da im organiziramo sve najbolje što svi volimo vidjeti kad negdje dođemo boraviti  na 7, 10 ili 14 dana. Gosti jako vole aktivni turizam te se lepeza raznih aktivnosti neprekidno uvećava;  organiziramo biciklističke ili kayak ture,izlete brodom oko otoka ili do susjednih otoka, ronjenje, ljetna škola jedrenja ili  Rab Archaeological Traces na koju smo  posebno ponosni!
Lijepe recenzije,preporuke i vraćanje gostiju prava nam je potvrda da dobro radimo svoj posao a ujedno i najljepša nagrada!