L među pticama

Arcus

Laura Rainbow

Registrovan biznis

Delatnost: Umetnost

Lokacija: 

Opis

Zagrepčanka Laura Rainbow uči odrasle da se igraju s glinom i stvara keramičke Ptice sreće, apstraktne, unikatne skulpture nastale sinergijom elemenata, zemlje, vode, zraka, vatre i ljubavi.

Ptice sreće su inspirirane prirodom, životom i slobodom a u svakoj je utkana esencija slobodne i sretne ptice.

Rađaju se iz vatre i dima u Art Studiju Laura Rainbow na posteljici od lišća i suhog cvijeća. Svaka ima svoje ime, svoj karakter, razlog postojanja i svoju priču. Njihova mislija je da nas povežu sa prirodom, podsjete na bezbrižne dane djetinjstva i usreće.

Savršen su dar za one kojima želiš pokloniti malo sreće.

Kako usrećiti nekoga tko već ima sve? Idealan dar za one koji već imaju sve je novo iskustvo, zar ne? U Art Studiju Laura Rainbow se može iskusiti igra sa glinom, čak i na lončarskom kolu. Tečajevi i radionice keramike, individualne i grupne, team building ili chillanje na samo, odaberite što Vam je najdraže.

Tečaj za odrasle početnike jednostavan su način da se odmaknete od svakodnevice i poklonite sebi ili dragoj osobi malo mira. Neizbježno bivanje u trenutku i potpuna uronjenost u tok procesa desi se potpuno spontano.

Oblikovanje gline sasvim će Vas uzemljiti, opustiti i jednom rječju usrećiti.

Stvaranje keramike je prekrasan hobi u kojem nastaj uporabni predmeti izrađeni Vašom rukom. Možete is svakodnevno koristiti ili pokloniti dragoj osobi.

Ako si već dugo želite isprobati raditi sa glinom javite se porukom/emailom. art@artstudiolaurarainbow.hr

Prijavite se na newsletter kako bi bili u toku i znali datume početaka novih tečajeva, termine grupnih radionica i dana otvorenih vrata našeg studija.

Svoju Pticu sreće pronađite u našoj internet trgovini