Viber slika 2023 12 26 18 47 41 111

By the river

Katarina Adamović

Biznis u fazi inkubacije

Delatnost: Turističke usluge

Lokacija: 

Opis

Zdravo, ja sam Katarina, NLP trener, coach i vlasnik prostora za edukaciju i smeštaj u prelepom Nišu. Moja posvećenost razvoju ljudskog potencijala i podrška u postizanju ličnih i profesionalnih ciljeva jeste srž onoga što radim.

Kao NLP trener, vodim ljude kroz putovanje otkrivanja unutrašnjih resursa, omogućavajući im da procvetaju i postignu željene rezultate. Kroz prilagođene programe i tehnike, pomažem pojedincima da razumeju svoje obrasce mišljenja i ponašanja, oslobađajući njihov puni potencijal.

Vlasništvo nad prostorom za edukaciju “ By the River“ omogućava mi da stvorim inspirativno okruženje za učenje i razvoj, kao i da okupim i spojim ljude sa sličnim interesovanjima. Ovaj prostor nije samo fizičko mesto za seminare, radionice i treninge, već i oaza mira gde se ideje rađaju pored zvukova reke Nišave.

Takođe, kao vlasnik apartmana u srcu Niša, stvaram domaćinsko iskustvo za posetioce koji žele da dožive autentičnost ovog grada. Ovaj smeštaj nije samo prostor za boravak, već i prilika da se oseti duh lokalne kulture i istorije.

Kroz svoj rad kao coach, NLP trener, Reiki healer i preduzetnik, cilj mi je da pružim podršku ljudima u ostvarivanju njihovih snova i transformaciji života. Verujem u moć pojedinca da stvori pozitivne promene, i to je srž svega što radim.

Život je putovanje, i ja sam tu da podržim svakog pojedinca koji želi da krene putem ličnog razvoja i rasta.