327601752 129059049828247 6232538992354211143 n

ALUNA

Karmela Radmilović

Registrovan biznis

Lokacija: 

Opis

Vaša destinacija za VRHUNSKE TRETMANE i nezaboravne doživljaje
Salon Aluna je otvoren 2004. godine kao remek delo poznatog crnogorskog arhitekte N.M. Postao je omiljeno mesto Novosađana zahvaljujući vrhunskoj usluzi, renomiranim brendovima kozmetike i stručnom osoblju. Nudimo tretmane lica i tela, pedikir, manikir, depilacije, masaže i ALUNA VAUČERE za nezaboravne doživljaje.
Naglasak na RAZNOLIKOSTI, INOVACIJAMA i PERSONALIZOVANIM uslugama
U Aluni, verujemo da lepota nije definisana jednim modelom, već je raznolikost ključna u izražavanju individualnosti svakog pojedinca. Inspiracija za inovacije dolazi iz različitosti naših klijenata, njihovih želja i potreba. Sa timom od preko 50 stručnjaka, Aluna je više od običnog salona lepote.

Pratimo svetske trendove i sarađujemo sa vodećim kozmetičkim brendovima kako bismo našim klijentima doneli najnovije proizvode i tretmane. Naša posvećenost edukaciji omogućava nam da budemo u korak sa najnovijim tehnikama i tehnologijama u industriji lepote, pružajući vam nezaboravno iskustvo svaki put.

Dobrodošli u Alunu – mesto gde se različitosti slave, inovacije su svakodnevna praksa, a vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

EDUKATIVNI CENTAR ALUNA – MESTO NAPRETKA I SAVRŠENSTVA
Nastao iz ideje o širenju lepote i nege, Edukativni Centar Aluna je mesto vrhunske obuke za nezaposlene. Naš tim iskusnih kozmetičara obučava polaznike sa perfekcionizmom, koristeći svetski poznate brendove poput Yonka, Christian Breton, Jessica i Vagheggi. Zahvaljujući licenciranim stručnjacima, naše kozmetičarke nesebično dele svoje znanje stečeno kroz seminare i prakse.