Viber image 2022 01 27 21 14 34 669

SWISH JM

Jasmina Maravić

Registrovan biznis

Delatnost: Usluge edukacije

Lokacija: 

Opis

Moje ime je Jasmina Maravić. Rođena sam u Kotoru, pre 54 godine. Po završetku studija na Filološkom fakultetu u Beogradu (maternji jezik i književnost) zaposlila sam se u Narodnoj banci Srbije, gde i danas radim, već 27 godina.

Kako sam menjala poslove u okviru centralne banke, tako sam se dodatno obrazovala – prvo
specijalističke pa zatim i magistarske studije na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu sa temama e-platforme znanja, e-uprave, itd. Engleski jezik govorim, čitam i pišem što je nemerljiva prednost – kako će se kasnije ispostaviti.
Sve je to lepo ali…

Moje najvažnije dodatno obrazovanje krenulo je kad se moj bivši muž iselio iz naše kuće i kad je bilo potrebno BITI I OPSTATI, OPROSTITI SEBI I NJEMU, ZAHVALITI SE. Pošto su meseci bračne terapije kod više psihoterapeuta završeni zaključkom da bi nešto TREBALO promeniti I BILO DOBRO promeniti, ali bez konkretnog saveta KAKO TAČNO se to radi – bila sam prinuđena da se setim nečega čime nikada nisam imala vremena da se bavim: promenom načina razmišljanja koje me je do razvoda i bračnih terapeuta i dovelo.
Da se razumemo, razvod je ponekad dobra stvar, ali onda kad tačno znaš šta i zašto hoćeš, a ne kad te događaji bacaju naokolo kao vetar listove papira.
Preuzela sam kontrolu: naučila sam osnove neuro-lingvističkog programiranja u Beogradu, pa usavršila naučeno kod Ričarda Bandlera kad je držao master NLP obuku u Londonu.

Onda sam kod Slavice Squire naučila osnove tehnika rada sa sobom i drugima – pa nastavila da ih učim do detalja od neprevaziđenog Tonija Robinsa, čoveka koji je izmislio ono što danas popularno zovu koučing.
I tako evo ima već osam godina kako učim žene da imaju ono što ja imam isključivo zahvaljujući mom „reprogramiranom mozgu“: veliko zadovoljstvo sobom, osećaj svrhe i ispunjenosti poslovima koje radim, lepe odnose sa SVIMA oko sebe a naročito sa bivšim mužem.
Najviše sam ponosna na činjenicu da je moj sin, koji danas ima 14 godina – svakog dana i minuta u ovih osam godina od razvoda imao oba roditelja da ga vole i brinu o njemu i da lepo pričaju o svemu – a što je direktna posledica promene koju sam postigla učenjem svega ovoga gore.

Eto, tako znam da je za promenu svakog odnosa sasvim dovoljna JEDNA osoba koja zna šta radi.
Ne postoji kvalitetnije znanje od ovoga, verujte mi – džabe je sve što imamo i znamo ako su nam odnosi sa malim i velikim ljudima loši.