1708724626374

ВИПА Консалтинг

Ирена Ристеска

Registrovan biznis

Lokacija: 

Opis

Ние сме компанија каде квалитетот ја оправдува довербата.
Сметководството и финансиите се две деловни сложувалки кои имаат потреба еден од друг за да напредуваат.

Сметководството се занимава со евиденција на сите движења на компанијата и известување за веќе донесените одлуки .

Финансискиот контролинг пак помага да се анализираат сите податоци, да се поврзат со внатрешните и надворешните влијанија и да се донесат важни одлуки за тоа како најдобро да се насочи организацијата и како да се подобри целокупното однесување на компанијата во иднина.