Img c25b982b95b5c0951c09227021c23799 v

GBS CONSULT KRUŠEVAC

Gordana Jovanović

Registrovan biznis

Lokacija: 

Opis

GBS CONSULT Kruševac je konsultantska kuća koja je specijalizovana za ostvarivanje bespovratnih sredstava u oblasti POLJOPRIVREDE i to iz:

1. Sredstava IPARD FONDA – u oblasti primarne poljoprivrede, prerade poljoprivrednih proizovda i rulralnog turizma iz i

2. Sredstava SCAP projekta – u oblasti primarne poljoprivrede i prerade poljoprivrednih proizovda iz PROJEKTA KONKURENTNE POLЈOPRIVREDE SRBIJE (Serbia competitive agriculture project – SCAP) je Projekat Ministarstva polјoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Svetske banke ( 10:40:50).

Pružamo usluge savetovanja, izrada biznis planova, priprema klijenata za podsticaje, unapređenje poslovanja i bolje pozicioniranje na tržištu.

Bogato iskustvo i znanje našeg tima doneo je mnogo zadovoljnih klijenata.

GBS CONSULT predstavlja jedinstvenu kombinacija stručnosti, znanja i veštine na jednom mestu, što nam omogućava da uvek donosite profesionalno, praktično, brzo i kvalitetna rešenja. Stopa uspešnosti aplikacija naših klijenata je izuzetno visoka.
IPARD II PROGRAM je traje već 7 godina, tokom kojih imamo niz uspešno realizovanih projekata kako iz oblasti:

1. PRIMARNE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE – MERE 1 (sektora mleka, mesa, voća, povrća, grožđa, jaja i ostalih useva) – visina bespovratnih sredstava se kreće od 60%-75%,

2. PRERADE POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA – MERE 3 (sektora mleka, mesa, voća, povrća, grožđa, jaja i ostalih useva), visina bespovratnih sredstava se kreće od 50%-60%,

3. RURALNI TURIZAM – MERA 7 visina bespovratnih sredstava se kreće od 60%-75%,

Sa ponosom možemo da kažemo da je naša najbolja reklama dobro obavljen posao, jer zadovoljan klijent preporuči nas ukoliko neko ima potrebu za investiranjem, a uz to još može da ostvari od 50%- 75% bespovratnih sredstava iz IPARD III podsticaja

Krajem 2023.g potpisan je sporazum o otvaranju IPARD III programa, koji će trajati narednih 6 godina.

Naš posao je da na osnovu informacija dobijenih od naših klijenata, na osnovu dokumenata IPARD III, pružimo konsultantske usluge za postupak konkurisanja prema zahtevima raspisanog javnog poziva za konkurs IPARD III programa, sa ciljem da naš klijent uspešno aplicira za dobijanje bespovratnih sredstava preko IPARD III programa.
Svoje usluge ne naplaćujemo unapred, pre odobrenja, ali iz tog razloga realno procenjujemo ko ima šanse da bude odobren i ostvari bespovratna sredstva, pa samo to i prihvatamo da radimo.

Kontakt podaci:

Gordana Jovanović, dipl.ecc
Poslovni consultant/Direktor

GBS CONSULT Kruševac
Jovana Dučića 12
37000 Kruševac

+381 62 293 320