Nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja 2023“

Dr indira popadic

Dr Indira Popadić nagrađena je za izuzetan doprinos u ženskom preduzetništvu u Srbiji – nagradom Cvet uspeha za Ženu Zmaja 2023 koju dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije.

Cvet2023 1

Dr Indira Popadić, priznata poslovna konsultantkinja i mentorica, osvojila je prestižnu nagradu „Cvet uspeha za Ženu Zmaja 2023” specilanu nagradu za doprinos unapredjenju ženskog preduzetništva u Srbiji  za njenu izuzetnu posvećenost, rad i zalaganje.

Sa tridesetogodišnjim iskustvom u poslovnom svetu, Indira je postala simbol snage, odlučnosti i inspiracije za mnoge žene.

Autorka izuzetnih priručnika „Uzmite život u svoje ruke – 7 koraka od ideje do realizacije“ i „Formula uspešne prodaje“, “Planer prodaje” i “Biznis planer uspešne Žene” Indira je stvorila esencijalno štivo za preduzetnike i prodajne timove.

Dr indira popadić (5)

Njeni priručnici su prepoznati kao ključni alati koji ne samo što obuhvataju najvažnije korake, već i pružaju sveobuhvatnu zakonsku regulativu putem QR kodova, pružajući tako neprocenjive informacije za sve one koji započinju i žele da unapredjuju svoj biznis.

Nalpnica krug ovaj biznis vodi žena

Kroz prvu digitalnu Platformu ženskog biznisa, OsnaŽene, Indira je stvorila generator sigurnog okruženja za hiljade žena celog regiona, omogućavajući im da se umreže, edukuju i unaprede svoje poslovanje.

Njena posvećenost jačanju zajedništva i podrške među ženama predstavlja ključni aspekt njenog rada.

Indira je takođe cenjena govornica na mnogim poslovnim konferencijama, gde nesebično deli svoje znanje i iskustvo, inspirišući druge da ostvare svoje potencijale i postignu izvanredne rezultate.

Čestitamo dr Indiri Popadić na ovoj zasluženoj nagradi i želimo joj još mnogo uspeha u njenim budućim podvizima!

Snimak sa Svečane dodele priznanja pogledajte OVDE.

Wotermark