RADIONICA: Veštačka inteligencija ZA ili ZA – ključni koncepti za efikasnu primenu AI u biznisu

23.05.2024.

Ai

S velikim zadovoljstvom pozivamo vas na radionicu „Veštačka inteligencija ZA ili ZA – ključni koncepti za efikasnu primenu AI u biznisu, koju će održati Ilija Rajak i Sebastian Novak posebno osmišljenu za OsnaŽene.

Predavači ove radionice su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima. Ilija Rajak, osnivač Rajak škole matematike i programiranja, donosi bogato iskustvo u oblasti edukacije i razvoja funkcionalnih znanja iz matematike i programiranja. Sebastijan Novak, koji je odigrao ključnu ulogu u unapređenju vodeće online platforme za uređivanje videa – veed.io, donosi ekspertizu iz oblasti razvoja softverskih sistema.

Datum i Vreme: 23.05.2024. u 20h

Trajanje: 2 sata Zoom platforma OsnaŽene

Cena: 3600 din

Da li će me veštačka inteligencija ostaviti bez posla? Veštačka inteligencija ne može da od neznalice napravi stručnjaka. Veštačka inteligencija može da napravi veštačkog stručnjaka, a on vam nije konkurencija. Zahvaljujući veštačkim stručnjacima, vi kao pravi znalac svog posla, ćete imati više posla.

Radionica će vas naučiti kako da vi, koji znate posao, iskoristite tehnologiju da:

  • poboljšate kvalitet svoje usluge,
  • komunikaciju sa svojim klijentima,
  • unapredite i ubrzate radne procese u svojoj firmi.

U pitanju su konkretni, praktični primeri primene veštačke inteligencije koje ćete moći primeniti odmah nakon radionice. Da biste to uradili, ne morate biti IT stručnjaci, dovoljno je da ste korisnici računara.

Ilija rajak
Ilija Rajak
Sebastian novak
Sebastian Novak
Vladimir obradovic 1 1
prof. Vladimir Obradović

Imamo zadovoljstvo da najavimo specijalnog gosta našeg sledećeg događaja – profesora Vladimira Obradovića, jednog od osnivača I AM AI Academy iz Španije.

Profesor Obradović je međunarodno priznati stručnjak u oblasti veštačke inteligencije, sa bogatim iskustvom i velikim doprinosom u razvoju ove oblasti. Njegovo prisustvo na našoj radionici će nam pružiti jedinstvenu priliku da čujemo najnovije trendove i saznamo više o primeni veštačke inteligencije u praksi.

Pridružite nam se na radionici kako biste naučili kako da iskoristite veštačku inteligenciju i ostanete korak ispred u poslovnom svetu! Ne propustite priliku da od najboljih stručnjaka naučite kako da efikasno koristite AI i budete u toku sa vremenom.

Rezervišite svoje mesto odmah jer je broj mesta ograničen.

Molimo vas da potvrdite svoje prisustvo do 23.05. kako bismo vam osigurali mesto na radionici.

Unpublished form