RADIONICA: 10 pravila kako privući i zadržati kupca

28.03.2024.

Radionica indira 10 pravila 001

S velikim zadovoljstvom pozivamo vas na našu ekskluzivnu radionicu „10 pravila kako privući i zadržati kupca„, koju će održati naša dr Indira Popadić posebno osmišljenu za OsnaŽene.

Datum i Vreme: 28.03.2024. u 20h

Trajanje: 2 sata Zoom platforma OsnaŽene

Cena: 3600 din

Ova interaktivna radionica će vam pružiti sveobuhvatan uvid u tehnike prodaje, fokusirajući se na AIDU+ model – pažljivo strukturiran pristup koji vas vodi kroz sve ključne korake za privlačenje i zadržavanje kupaca. Kroz dinamične diskusije, praktične primere i korisne savete, naučit ćete kako:

  1. Definisati kanale prodaje koje treba da koristite
  2. Pažljivo privući pažnju kupca
  3. Kroz osvrt na AIDU+ model, otkriti ćete kako pravilno zainteresovati potencijalne kupce i privući ih ka vašoj ponudi.
  4. Informacije i interesovanje – naučiti ćete kako pružiti relevantne informacije kupcima na način koji ih zadržava angažovanim i zainteresovanim za vaš proizvod ili uslugu.
  5. Podstaknuti želju za kupovinom – otkriti ćete tehnike za poticanje želje kod kupaca i motivaciju za donošenje odluke o kupovini.
  6. Pozvati kupce na akciju – saznaćete kako efikasno pozvati kupce na akciju, osiguravajući da vaše poruke rezultiraju konverzijom.
  7. Pored toga, dotaknućemo se ključnih aspekata kao što su trenutne promene u prodaji, važnost stava i odgovornosti, uloga humora u privlačenju kupaca, značaj brenda i prilagođavanje proizvoda tržištu…
Radionica 10 pravila 002

Ova radionica je posebno dizajnirana kako bi pružila konkretne alate i strategije koje će vam pomoći da unapredite vaše poslovanje i ostvarite dugoročan uspeh. Nudimo vam priliku da se pridružite grupi vrednih i pametnih žena i podelite svoja iskustva sa drugim preduzetnicama.

Rezervišite svoje mesto odmah jer je broj mesta ograničen.

Molimo vas da potvrdite svoje prisustvo do 28.03. kako bismo vam osigurali mesto na radionici.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom radu na jačanju vašeg poslovanja i vaše prodaje.

Ne zaboravite: Ako nema PRODAJE – nema ni BIZNISA!

Prijava

Unpublished form

Autorka radionice dr. Indira Popadić