Radionica Pisanja projekata

29.02.2024.

Zamislite da pišete projekte koji vam donose novac.

Zapravo – ne morate da zamišljate: prijavite se na online Radionicu za pisanje projekata i ovladajte efikasnim strategijama neophodnim za uspešno bavljenje ovim poslom, koje će unaprediti vaše poslovanje i vaš život.

Možete da napišete dobar projekat. Možete i da dobijete sredstva na konkursu. Klijenti mogu da vas angažuju putem preporuke da pišete projekte za njih. Uvek možete da napišete neki projekat.

Sve prethodno navedene tvrdnje su tačne, složićete se. Ali je tačno i to da sve dok ne budete jasno precizirali KAKO SE TAČNO PIŠU PROJEKTI, koju vrstu projekata želite da pišete i kakve rezultate želite da postignete, svi vaši rezultati biće nasumični.

Pisanje projekata je najtraženija veština savremenog poslovnog sveta. Ne želite da pišete projekte koji će možda proći na konkursu, koji će ponekad biti dobri i tu i tamo odgovoriti zahtevima javih poziva. To može da prođe nekada, ali vrlo brzo ćete izgubiti i volju i motivaciju. Znam, znam… niko to ne želi.

Šta je vaš posao? Zašto želite da pišete projekte? Šta želite da postignete? Kuda ciljate – danas, sutra, za pet godina?

Kako da napišete dobar projekat? Kako izgleda dobar projekat? Šta mora da sadrži? Koji su obavezni elementi, ali i oni dodatni , koji će dati dodatnu vrednost vašem projektu? Kako da konkretizujete svoje ideje za projekat?

Kako da isplanirate projektne aktivnosti? Kako da ispratite i procenjujete projekat na kom radite? A onda, kako da odaberete odgovarajući fond?

Sve to učite na Radionici za pisanje projekata!

Radionica je 29.2.2024. preko Zoom platoforme.

Organizator je naša Članica Biljana Manić.

Prijavite se OVDE.