Promocija Platforme u Beogradu

06.10.2023.

Danas 06. oktobra, 2023. u Beogradu je održana promocija prve digitalne platforme ženskog biznisa u Srbiji i regionu “OsnaŽENE” gde je predstavljena strategija za naredni period.

117a9218

Uz veliki broj prisutnih preduzetnica o platformi i podršci ovom velikom i značajnom projektu govorili su kao domaćini Privredna komora Srbije, Brankica Simanić, direktorka sektora preduzetništva.

Ispred Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, govorila je Brankica Janković, naš značajan partner u projektu www.osnazene.com.

Sa nama je bio i direktor Pošta Srbije, Zoran Đorđević, partneri na projektu. Kao i Sanja Popović Pantić predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije.

Zatim su govorili Julkica Stefanović, predstvnica nevladine organizacije REDI i Mirjana Gligorić, ispred Preduzetnice Privredna komora Srbije.

117a9054

Zahvaljujemo se svim gostima i svim divnim preduzetnicama koje su bile deo ovog velikog dogadjaja značajnog za razvoj ženskog preduzetništva u Srbiji i regionu.

1

Platforma www.osnazene.com predstavlja generator povezivanja, edukacije, razvoja i zajedništva žena iz celog regiona. OsnaŽENE bez predrasuda – OsnaŽene bez granica!

Podrška Ženi je podrška zdravom društvu!

Čekamo vas da se javite i pridružite se platformi.

Posetite www.osnazene.com


Fotografije Pamela Virc