Promocija Platfome u Novom Sadu

11.09.2023.

Prva digitalna platforma ženskog biznisa u Srbiji i regionu, www.osnazene.com, imala je svečanu promociju u velikoj Sali Privredne komore Vojvodine, 11. septembra 2023. okupile smo naše drage goste, prijatelje, kao i članice platforme i u odličnoj atmosferi smo pokazale sve benefite i prednosti koje Platforma donosi ženskom preduzetništvu i razvoju poslovanja kada su žene u pitanju.

117a7968

Platformu je predstavila dr Indira Popadić poslovni konsultant, “Core International” i osnivač Platforme.

117a8142

Posebno nam je drago što je naš gost bio dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam koji je od početka podržao ideju o Platformi.

Na prezentaciji se obratila i Tatjana Prijić, v.d. pomoćnica poverenice za zaštitu ravnopravnosti, s obzirom da je i poverenica za zaštitu ravnopravnosti, Brankica Janković, veliki prijatelj i partner naše Platforme.

Ispred Privredne komore Srbije, sa nama je bio Dejan Zrilić, rukovodilac Stručne službe za podršku Parlamentu preduzetnika u Privredna komora Srbije, koji je pokazao da sektor preduzetništva PK Srbije.

Kao podrška platforme ‘’OSNAŽENE’’, sa nama je danas bio i Đorđe Raković, direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine, koji je predstavio mogućnosti koje postoje, a koje pomažu razvoj i održivost ženskog preduzetništva.

117a8169 1

Posebno nam je drago što je danas sa nama bila dr Dragana Đermanović, poslovni konsultant „Growth guide“, jedna od 100 najboljih preduzetnica u svetu, koja sa velikim entuzijazmom deli svoje znanje sa svima nama, koja je i sama član Platforme OSNAŽENE od njenog osnivanja.

Na našoj promociji danas jedan od govornika bila je i Julkica Stefanović predstavnica inicijative za razvoj romskog preduzetništva, REDI.

117a8136

Posebno smo ponosni na nalepnicu OsnaŽene – OVAJ BIZNIS VODI ŽENA koja će krasiti sve objekte koje vode žene.

Nalpnica krug ovaj biznis vodi žena

I za sam kraj današnjeg druženja, uradili smo vežbu Yoge smeha sa našom članicom Oliverom Radovanović međunarodno licenciranim workplace.


Fotograf Pamela Virc