“Rešite manipulaciju na poslu“

Resite manipulaciju na poslu

Naučite kako da komunicirate sa manipulatorima i da se lako nosite sa manipulacijom. Podignite svoju komunikaciju na sledeći nivo, to će Vam pomoći da budite uspešniji u poslu koji radite.

Manipulacija na poslu je svakodnevno prisutna

Na Vašem poslu i mom, na poslu naših prijatelja i naših kumova. Na radnom mestu našeg partnera, naše sestre, komšinice. I manipulaciji smo izloženi svi.

To nije novo. Novo je ono što možemo da uradimo kako bismo se uspešno zaštitili od raznih oblika manipulacije u poslovnom okruženju.

Kako prepoznati manipulatora

Bilo da se osećate izigrano, manje vredno, uvređeno, povređeno, emotivno slomljeni ili istrošeni, Bilo da Vam neko preti, laže Vas, emotivno Vas ucenjuje, ili Vam prebacuje krivicu, Ni jedan od ovih oblika manipulacije ne možemo izbeći, niti možemo manipulatora sprečiti da se na određeni način ponaša.
Ali, možemo i hoćemo naučiti kako da manipulaciju prepoznamo i kako da se prema manipulaciji pravilno postavimo.

Samopouzdanje na poslu

Jasnom komunikacijom, kao i odlučnim stavom, olakšaćete sebi život. Učinićete da Vam atmosfera na poslu bude prijatna, da sa lakoćom komunicirate, da u svakoj situaciji znate pravilno da se postavite i zauzmete za sebe. A kada radite u okruženju u kom se osećate ugodno, u kom je odnos profesionalan i radna klima optimalna, imate volju i mogućnost da napredujete, i dozvolite sebi da idete putem svog uspeha.

Kurs je interesantan, praktičan i primenjiv u svakodnevnom poslovnom okruženju, a namenjen svima vama koji ste:

  • bili žrtva manipulacije na poslu
  • nalazite se u poziciji manipulisane osobe na poslu
  • imate kolegu/ kolege koji su vešti manipulatori
  • teško vam je da se izborite sa manipulacijom
  • osećate da neko manipuliše vama, a ne znate kako da se postavite

Osnova ovog kursa jeste da usvojite praktične veštine koje će vam pomoći da se prema manipulatorima i manipulativnom ponašanju pravilno postavite, da se osećate sigurno, da vladate situacijom i osećate se prijatno u svom poslovnom okruženju.

Šta ćete na ovom online kursu naučiti?

Na ovom kursu naučićete kako da se prepoznate manipulaciju u poslovnom ambijentu, a zatim i kako da se pravilno postavite prema manipulativnim osobama; koji je to stav koji treba da zauzmete u ovakvim situacijama i tehnike pomoću kojih manipulatori u vašem poslovnom okruženju neće uspeti u svoj nameri da vas izmanipulišu.

Kako ćete pobediti manipulaciju na poslu pomoću ovog kursa?

Kroz pažljivo biran sadržaj, izdvojila sam ono što je najbitnije kada je manipulacija u pitanju. Iz ličnog i profesionalnog iskustva, kroz 20 godina bavljenja komunikacijskim veština, kreirala sam sadržaj koji se pokazao kao najefikasniji kada se rešavaju manipulativne situacije. Daću vam alate koji provereno rade kada dođe do situacije u kojoj neko pokušava da vas izmanipuliše. Usvajajući ove veštine, možete odmah početi da sa lakoćom rešavate odnose sa manipulatorima.

Cena kursa je 30eur

Kurs sadrži snimljeni video materijal+ pdf materijal.

Vaš predavač i autor kursa ’’Rešite manipulaciju na poslu’’ – Biljana Manić Stojanov

Ovde možete preuzeti besplatnu ček listu da proverite da li ste žrtva manipulacije na poslu.

Prijava na edukacije

Prijava