Uspešan Završetak Start Up Akademije za Žene Preduzetnice AP Vojvodine

1a0b1633

Sa velikom zahvalnošću i ponosom, objavljujemo uspešan završetak druge po redu Start Up Akademije „OsnaŽena, Ona može sve!“, organizovane uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam AP Vojvodine. Ova akademija je bila idealna prilika za žene preduzetnice da bez straha krenu sa vlastitim poslovanjem i dodatno se edukuju uz stručne trenere i mentore poslovnih veština.

Zahvalnost

Izražavamo duboku zahvalnost svim učesnicama koje su svojim prisustvom i angažovanjem doprinele uspehu ovog programa. Takođe, posebno se zahvaljujemo Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam AP Vojvodine na podršci koja je omogućila da ova akademija bude besplatna za sve prijavljene žene.

Postignuća

Tokom dva meseca, učesnice su imale priliku da prisustvuju na dva uživo susreta i šest online predavanja, stičući ključna znanja potrebna za uspešno pokretanje i vođenje biznisa. Program je obuhvatao teme kao što su identifikacija idealnog kupca, umetnost prodaje, izgradnja brenda i digitalni marketing.

Bila je velika čast raditi sa izuzetno motivisanim i talentovanim ženama koje su odlučile da preuzmu inicijativu i unaprede svoje poslovne veštine. Ova akademija nije bila samo prilika za učenje, već i za umrežavanje, razmenu iskustava i podršku među preduzetnicama.

Pogled ka Budućnosti

Gledajući unapred, nastavljamo sa našim posvećenjem ka osnaživanju žena u preduzetništvu. Radujemo se budućim programima i inicijativama koje će nastaviti da pružaju podršku ženama preduzetnicama širom AP Vojvodine.

Hvala još jednom svim učesnicama i partnerima na nezaboravnom iskustvu. Zajedno možemo sve!

Start Up Akademija Tim