VIDEO SADRŽAJ U MARKETINGU U 2024-OJ

29.01.2024.

osnazene-video-radionica

Video sadržaj beleži značajan porast i predstavlja dominantan oblik online sadržaja. Potrošači sve više preferiraju video sadržaj u odnosu na tekst ili fotografiju.

KAKO TO VIDEO SADRŽAJ MOŽE DA DONESE BOLJU PRODAJU?

  1. Korišćenje video zapisa u e-mail marketing kampanjama može povećati stopu otvaranja i angažmana.
  2. Platforme poput Facebook-a, Instagram-a, Twitter-a i TikToka-a podržavaju i favorizuju video sadržaj – to su ti algoritmi. One su poput nove televizije, gde se konstantno prikazuju reklame za različite proizvode i usluge.
  3. Mobilni uređaji su postali glavni uređaji za konzumiranje video sadržaja. Optimizacija video zapisa za mobilne uređaje postaje ključna u strategijama digitalnog marketinga, što konkretno znači da video mora biti prilagođen prikazu na mobilnim telefonima.
  4. Live video, streaming postao je popularan oblik interakcije sa publikom. Brendovi često koriste live video za događaje, Q&A sesije i druge oblike interakcije u stvarnom vremenu.
  5. Video oglasi imaju visoku stopu konverzije u poređenju sa drugim formatima oglasa. Platforme poput YouTube-a pružaju mogućnost ciljanja specifične publike putem video oglasa.
  6. Edukativni video sadržaj ima visok potencijal za angažman. Brendovi, kao i edukatori, coachevi, mentori… često koriste tutorijale, vodiče i druge oblike edukativnih video zapisa kako bi izgradili poverenje sa publikom. Čak i oni koji rade uživo predavanj, često puštaju razne video lekcije radi jednostavnijeg prenošenja znanja.

PRIMER: grafikon gde se vidi rast broja pratilaca na Instagramu. Skok je nastao nakon postavljanja nekoliko video sadržaja (reel) na poslovnom IG profilu.

Viber image 2023 12 28 20 42 30 310

Baš iz ovog razloda smo vam pripremili RADIONICU ZA VIDEO SADRŽAJ U 2024. GODINI!

RADIONICA će obuhvatiti 4 sekcije:

  1. “SNIMI” – strategijski deo u kom dobijate znanje o tome kako da snimite video za društvene mreže u kućnim uslovima, kako da podesite svetlo, kameru, šta Vam je potrebno od opreme
  2. “EDITUJ” – tehnički deo u kom ćete naučiti kako da editujete sirov video materijal u aplikaciji CapCut na svom mobilnom telefonu
  3. “OBJAVI” – tehnički deo u kom ćete naučiti kako da uređen video zapis objavite na svom Instagram profilu koristeći mobilni telefon
  4. “ZARADI” – strategijski deo, koji obuhvata strateški pristup prodajnom video sadržaju, u smislu kako da napišete scenario za video koji će prodavati Vaš proizvod ili uslugu.

Cena radionice: je 3000 RSD za plaćanja iz Srbije, ili 25 EUR za plaćanja iz inostranstva (za plaćanje preko računa obavezna napomena: Članarina EDU-1).

Vreme i mesto održavanja radionice: 29.01.2024. u 19h, Zoom platforma

Trajanje radionice: 90 minuta.

Broj mesta: ograničen!

Unpublished form